רוצים מתכון לצהריים שלוקח 10 דקות התעסקות והכנה? כזה שיעשה לכם נעים בבטן? יגביר יציאות וחילוף חומרים ויהיה להיט?
יאללה, תדפיסו את המתכון הבריא טבעוני הזה, אנחנו יוצאים לדרך!
מנת צהריים/ ערב 90%10= כמות המתכון המלאה
אז מה אנחנו צריכים
אז מה אנחנו צריכים?
מחדד לספגטי ירקות (היום ניתן למצוא בקלות בכל חנות לכלי בית או פיצ׳פקס)
קישוא גדול
גזר גדול
זוקיני גדול
כוס עגבניות מרוסקות
בצל בינוני
5 פטריות
7 חצאים של אגוזי מלך
2 שיני שום קצוצות
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
חצי כפית פלפל אנגלי טחון
רבע כפית כמון
קורט אגוז מוסקט
Tip 90%10:
אז לכם זמן או כוח להתעסק ולהכין מהירקות ספגטי? אין בעיה, ניתן לקנות את שלושתם חתוכים ומוכנים במקררי הירקות בסופרים.
אז מה אנחנו עושים
אז מה עושים?
חדדו את הירקות לספגטי, אם שיחקתם אותה וקניתם מוכן, קיצרתם תהליכים.
חממו מחבת עם מעט שמן זית איכותי.
קצצו את הבצל הכי קטן שאפשר והכניסו אותו למחבת עד למידת שקיפות מוחלטת שלו.
קצצו את הפטריות והאגוזים והכניסו גם אותם.
הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב.
הוסיפו את העגבניות המרוסקות, ערבבו ואז הוסיפו את הנודלס ירקות.
בשלו למשך 3-5 דקות, עד למידת עשיית אל דנטה, כך שהספגטי לא יקרע לכם ויהיה רך מידי.
הגישו עם נענע קצוצה מעל, יוצא פשוט מדהים 🙂
Tip 90%10:
טבעוניים? תוכלו להוסיף קוביות טופו בשלב הוספת הבצל.
לא טבעוניים? תוכלו להוסיף רצועות קטנות של חזה עוף או קוביות סלמון בשלב הוספת הבצל.