ראשי ארוחות ערב תבשיל קוביות טופו, חצילים, קשיו ושום

תבשיל קוביות טופו, חצילים, קשיו ושום

by Moran Shtrum

מה לא נאמר  כבר על סויה וטופו.

אז רק אניח על השולחן שאלה אחת- איפה ראיתם יותר ילדות עם סימני התבגרות מינית מוקדמים, בארה״ב וישראל או בסין ויפן?

אחרי שעניתם על השאלה בעצמכם, בואו נכין תבשיל טופו הורס, שתתאהבו בו, גם כמוני.

מנות: 2 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

קוביית טופו (נמכרת בכל סופר, ארוז באזור המזונות הבריאים)
חציל בלאדי
בצל יבש בינוני
1/2 כוס קשיו טבעי
2 שיני שום
כפית שטוחה פלפל צ'ילי גרוס
1/2 1 כפית מלח הימאליה
כף מייפל טבעי
כפית סויה "תמרי"

אז מה אנחנו עושים

  • חממו שתי כפות שמן זית איכותי במחבת, קצצו את הבצל והוסיפו למחבת, עד לשקיפות הבצל.
  • קלפו את החציל וחתכו אותו לקוביות בגודל 1*1 ס"מ, המשיכו לבשל כ 7-8 דקות יחד, עד לריכוך החציל (מומלץ לכסות את המחבת כדי לזרז את התהליך).
  • קצצו את השום והוסיפו אותו.
  • הוסיפו את הסויה, צ'ילי, מייפל, מלח וקשיו.
  • עכשיו, רגע האמת, הוסיפו את קוביות הטופו והמשיכו לבשל 3 דקות יחד.
  • ערבבו בעדינות עם כף עץ עד להתמזגות כל התבלינים.
  • זהו, מוכן.

טיפ להגשה:

קצצו פטרוזליה וכוסברה, פזרו מעל והגישו במחבת את התבשיל.

You may also like

2 comments

אילנה 8 בספטמבר 2021 - 13:19

הכנתי ממש טעים והילדים לא הגיעו האם ניתן להקפיא?

Reply
Moran Shtrum 9 בספטמבר 2021 - 13:20

היי אילנה, אנחנו ממש שמחות שהכנת והיה טעים לך:)
תוכלי להקפיא, אין שינוי תזונתי, אבל יהיה שוני בטעם כמובן. ממליצות להפשיר בעת הצורך ולהחיות את התבשיל חזרה על ידי שימוש במחבת. חג שמח, צוות 90%10.

Reply

השאירו תגובה

error: Content is protected !!