ראשי טבעוני SUNDAY TOFU
תסכימו איתנו שטריות היא שם המשחק לבריאות.
שיטת התזונה 90%10 דוגלת לאכול פירות וירקות בעונתם.
בדיוק מאותה סיבה גם קנייה של בשר, עוף או דגים תיהיה כדאית בימי שני עד שישי.
זרמו איתנו, והכינו לכם באופן קבוע סאנדיי טופו.
קבלו את הסלט שהוא בעצם ארוחה מלאה, השילוב בין אטריות השעועית לירקות, סופר פודס (אבוקדו ושומשום שחור) והטופו יספק לגוף את כל אבות המזון ועקרונות השיטה שהגוף צריך.
שנצא לדרך? תתכוננו זה הולך להיות דרגת קושי גן חובה
לצפייה בסרטון ההכנה לחצו פה
SUNDAY TOFU - מורן שטרום
מנות: 4 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

להכנת הרוטב:

1/4 כוס רוטב סויה

1 כף שמן שומשום

1 כפית שומשום לבן

1 כפית שומשום שחור

 

להרכבת הסלט:

1/2 חבילת אטריות שעועית

2 קוביות טופו

1 יחידה גזר

1 יחידה פלפל אדום

1 יחידה קישוא

1 יחידה אבוקדו

1 צרור כוסברה ללא 1/3 תחתון

 

 

אז מה אנחנו עושים

הכניסו לקערה את אטריות השעועית וכסו במים רותחים עד לריכוך (תוכלו לראות הוראות הכנה ע"ג האריזה).
חממו במחבת את שמן השומשום ורוטב הסויה.
חתכו את הטופו לקוביות וייבשו בנייר סופג.
העבירו את הטופו למחבת עם הרוטב וערבבו היטב. הקפיצו את הטופו עם הרוטב במחבת למשך 3 דקות וכבו את האש.
חתכו לקוביות את הגזר, הפלפל האדום, הקישוא והאבוקדו והניחו בקערה.
העבירו לאותה קערה את אטריות השעועית והטופו וערבבו היטב.
קצצו את הכוסברה והוסיפו ללסלט.
שפכו מעל התערובת שנוצרה את שמן השומשום, רוטב הסויה והשומשום הלבן והשחור.
ערבבו ואכלו בהנאה.
שיהיה בתאבון ומלא בריאות!

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!