גם לכם בא לפעמים כריך שווה כזה? פיקנטי, עם מרקמים שונים, צבעוני כזה?
אחד מהדברים שאני הכי אוהבת הוא פחמימות וחריף!
אין, זה שילוב מנצח בעיניי, מה צריך האדם מלבד לחם נימוח וקארנצ׳י בדפנות וטעם חמוץ חריף שמדגדג בגרון האחורי… ?
אז יש לי כזה בשבילכם והוא סופר קל להכנה, רק שימו לב,
לחריף יש נטיה לפתוח תיאבון,
אז כדאי שתקפידו שלהתחיל את הארוחה בירקות פרוסים או סלט, כך שהקיבה תתמלא
ואז יחד עם הלימונים, ארוחה מזינה ובריאה כך שגם אם תתפתו מעט, האכילה תהיה איכותית.
אז מה אנחנו צריכים
8 לימונים בינוניים בשלים (עדיף אורגניים, אנחנו אוכלים עם הקליפה, כן?)
1/2 כוס שמן חמניות
כף מלח ורוד הימאליה.
3/4 כפית פלפל שאטה/ צ׳ילי טחון דק (לא אוהבים חריף? אין בעיה, תוכלו להשתמש בפפריקה מתוקה)
כלי אחסון מזכוכית, אטום.
אז מה אנחנו עושים
חיתכו 6 לימונים בינונים בשלים לריבועים קטנים, נסו להוציא את כל הגרעינים.
הכניסו אותם לסיר קטן ובשלו על להבה בינונית למשך 4 דקות.
הוסיפו את התבלינים וערבבו היטב.
סחטו את 2 הלימונים הנותרים לתוך הסיר, ערבבו ובשלו עוד 5 דקות.
הסירו מהאש ותנו ללימונים הכבושים להתקרר לגמרי.
הלימונים יכולים להחזיק עד חודש במקרר שלכם בכלי אטום- איזה כיף.