מכירים את שעת ה״בא לי״?
זאת שמחרבת את כל מה שבניתם בדם, יזע ודמעות!?!
המורכבות הזאת שאנחנו מגיעים לשעת אחר הצהריים ורוצים להתעסק עם משהו, לנשנש משהו, לא כבד, קליל כזה…
ומה קורה ברגע הזה? כל מה שזמין לנו ונמצא בהישג יד, מוצא עצמו מטייל בכביש מהיר, ללא פקקים לפה שלנו.
שם בדיוק מתעוררת הבעיה-
אכילה כזאת תוביל לאכילה נוספת, אכילה בלתי מבוקרת, כזאת שתדאג שנקיפות המצפון שלנו יעבדו שעות נוספות.
ובתוך כל העצב הזה, יש לי בשורה משמחת במקסימום!
בדיוק כמו שמצאנו את הדרך לסלול כביש מהיר לאיזה נשנוש מהיר וג׳אנקי כזה,
כך אדאג שיהיו לכם אפשרויות נכונות ובריאות יותר,
ברגע שיהיה לכם אלטרנטיבות בריאות יותר ומזינות יותר, את תצליחו לאכול בריא יותר, תזונה נטורופתית, מזינה וטעימה יותר.
סקפטים? נסו ותעדכנו אותי איך הלך לכם:)
אז מה אנחנו צריכים
נשנוש פיתה אדומה 90%10:
קחו פלפל אדום בינוני
חצו אותו לאורכו ומלאו בכל חצי 2 כפות קוטג׳ 5%
נשנוש דפי דלעת 90%10:
קחו 200 גרם של דלעת, חיתכו רצועות דקות והשרו אותן בקערה עם 3 כפות רוטב סויה איכותי, שן שום קצוצה, חצי צ׳ילי אדום קצוץ גס, חצי כפית דבש ו5 גבעולי נענע למשך כשעה.
מידי פעם ערבבו בעדינות, כך שכל הטעמים יספגו בדלעת.
סדרו אותם על נייר אפייה במגש והכניסו לתנור למשך 7 דקות, כל צד על חום 180 מעלות (את שארית נוזלי ההשרייה, שימו בינתיים בצד)
סיימתם?
סיחטו לימון טרי על דפי הדלעת, זה משדרג פלאים!
מקלות אספרגוס צרובים 90%10:
קחו צרור אספרגוס (עבים או דקים) והסירו את השליש התחתון שלהם, הוא מאוד סיבי וקשה לעיכול.
חממו מחבת עם כף שמן זית וכף מים.
הוסיפו את מקלות האספרגוס, הוסיפו מעט מלח גס ופלפל גרוס וצרבו למשך 6 דקות, תוך כדי ערבוב עדין.
TIP 90%10:
תוכלו להכין לכם מטבל טעים ופשוט, ערבבו בקערונת 2 כפות יוגורט טבעי 3% שומן והוסיפו ליוגורט את תערובת ההשרייה של האספרגוס, יוצא פגז!
פלחי שומר חמוצים ודקיקים:
קנו שומר רחב ולא את הצר והארוך (הארוך סיבי ופחות עסיסי)
חתכו אותו לחצי לאורכו ואחר כך חיתכו כל חצי לרצועות דקות דקות.
הכניסו את השומר לקערה וערבבו עם לימון טרי סחוט, פלחי לימון (בדיוק כמו בתמונהֿ) ומעט מלח הימאליה ורוד.
ערבבו . עם הידיים ותנו לשומר לספוג טעמים לפחות 20 דקות.
אז שתהיה לכם שעת נשנושיאדה טעימה:)