שיתוף פעולה עם הבלוגרית האלופה https://barieli.com/
כשאריאל הגיעה אלי, היא חדרה לי מיד את קיר הלב, משהו בקסם האישי שלה חיבר ביננו תוך דקות.
ואז היא התחילה את הראיון שלה.
היא שאלה על המקום בו אני נמצאת היום, כמשפיענית בתחום התזונה הבריאה, על האכילה בבית האישי שלי ואיך אני מתמודדת עם העולם הג׳אנקיאדי החיצוני.
ואז, היא הגיעה לשאלה הכי מעניינת… היא שאלה על השורשים שלי.
על הילדות שלי, אם זה מה שראיתי (או אכלתי לצורך העניין:)
האמת הסתכלתי עליה, לא מצאתי את המילים שיסבירו לה עד כמה הקיצוניות בין הבית הספרדי המדהים אגב, בו גדלתי וליקקתי את האצבעות, לבין הבית אותו יצרתי יחד עם אסף בעלי.
אז איך אני אסביר לה? אז בחרתי להראות לה!
קמתי מהכיסא והתחלתי לבשל, בישלתי לה את עצמי.
של אז, ושל היום.
טורפת השווארמות, אבל כבר לא מתפשרת ומדברת איכויות.
התוצאות? הן לפניכם, ממליצה לכם מהנשמה להכין ולפנק בשוורמה המנצחת גם את בני ביתכם.
קחו בחשבון, שמשהו בהכנה של המתכון הזה יוצרת רגעי נוסטלגיה מרגשים, תהיו מוכנים.