ראשי ארוחות ערב רצועות סלמון עטופות בשמיכת אצה

רצועות סלמון עטופות בשמיכת אצה

by Moran Shtrum

כמה אני אוהבת דגים, הטעם העדין, הטקסטורה הנימוחה, הפשטות בהכנה שלו,

מה אני אגיד לכם? בכנות? סוג של שבויה שלהם:)

ואיך מחמיא להם אצות בסושי, אהה?

אז תתכוננו לשילוב הורס,

כז ה שיתן לנו את שניהם אבל בשמלה אחרת, מוכנים?

מנת צהריים 90%10:

נתח סלמון עם שמיכת אצה, רצועות אספרגוס, 3 כפות מבושלות של אורז בסמטי וסלט ירקות גדול.

רצועות סלמון עטופות בשמיכת אצה
מנות: 6 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

6 רצועות פילה סלמון ללא עור, במשקל 90 גרם, כל אחת.

6 אצות נורי (המוכרות של הסושי)

מעט מלחח ופלפל שחור

סלמון עטוף באצות - מורן שטרום

אז מה אנחנו עושים

חממו תנור לתוכנית אפייה, על 180 מעלות.

תבלו מעט (ממש מעט) את נתחי הסלמון.

הרטיבו מעט את האצה, כל אצה תכיל נתח סלמון אחד.

קחו צלחת גדולה ושטוחה והניחו עליה את האצה הרטובה.

הניחו את נתח הסלמון בפינה הימנית של האצה.

עכשיו סגרו את החלק העליון והתחתון של האצה על הסלמון, כך שיסגור את שני הקצוות.

כעת גלגלו את נתח הסלמון כמו שמגלגלים שטיח, עד לעטיפתו המלאה.

הכניסו את נתחי הסלמון לתנור בתבנית על נייר אפייה, ל160 מעלות למשך 15- 20 דקות.

 

Tip90%10:

הנתחים משתלבים מהמם עם אספרגוס צרוב במעט שמן קוקוס, מלח פלפל גרוס והמון לימון, לצד אורז בסמטי

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!