כתבתי את המתכון הזה כדרך לאזן את הימים המשוגעים שאנו עוברים.
המתכון משלב את השילוש הקדוש 90%10 ולכן הוא ארוחת צהריים מדהימה, לנו או לילדים
TIP90%10:
רוצים ארוחה שלמה 90%10?
הוסיפו לכם סלט קצוץ וצבעוני גדול, לצד 1/4 אבוקדו או כפית טחינה גולמית,
שיהיה בתיאבון.

אז מה אנחנו צריכים
מחבת אישית בקוטר 24 ס״מ
מעט שמן זית
100 גרם סלמון חתוך לקוביות קטנות בקוטר ס״מ
חצי כוס קינואה מבושלת (לפי trikland 90%10 מספר 2)
בצל קטן
2 גבעולי בצל ירוק
זוקיני בינוני
פלפל אדום
1/3 פלפל צ׳ילי אדום
כוס תפרחת ברוקולי
1/2 צרור פטרוזיליה
מלח, פלפל שחור
מעט ג׳ינגר מגורד
חצי לימון סחוט
אז מה אנחנו עושים
חממו במחבת את שמן הזית והתבלינים מלבד הלימון והג׳ינג׳ר כדקה.
חתכו לקוביות את הבצל היבש והכניסו למחבת.
פרסו את הזוקיני לטבעות דקות, את הפלפל והצ׳ילי לקוביות ואת הברוקולי פרקו ביד לתפרחות קטנות והוסיפו למחבת.
ערבבו ובשלו עד לריכוך, תוכלו לזרז תהליכים על ידי כיסוי המחבת.
הסירו את השליש התחתון של הפטרוזיליה, קצצו אותה ואת הבצל הירוק והוסיפו.
כסו ובשלו על להבה נמוכה כ5 דקות.
הוסיפו את קוביות הסלמון ובשלו למשך 3 דקות, ערבבו בעדינות.
הוסיפו את הקינואה, הלימון והג׳ינג׳ר ובשלו לעוד 3 דקות.