ראשי ללא גלוטן קוביות סלמון בתבשיל קארי ואספרגוס

קוביות סלמון בתבשיל קארי ואספרגוס

by Moran Shtrum
קארי סלמון

מארחים יום שישי?

מתארחים עוד כמה ימים ולא יודעים מה להביא?

כדאי שתכירו את המתכון הזה, הוא יגרום למארחים להזמין אתכם שוב ולאורחים שלכם ללקק את האצבעות.

יאללה, שנצא לדרך?

מנת צהריים או ערב 90%10= קוביות מ100 גרם סלמון עם התבשיל מוגש בצלחת מנה ראשונה.

קארי סלמון
מנות: 3 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

500 גרם פילה סלמון, חתוך לקוביות גסות, ללא עור.

35 גרם משחת קארי אדומה.

500 מ״ל קרם קוקוס (אני ממליצה על חברת aroy-d)

 2 גזרים

 1/2 חבילת אספרגוס עבים

 4 בצלי שאלוט

כוס מים רותחים

לימון קטן

קוביות סלמון בתבשיל קארי ואספרגוס מלח ורוד הימאליה

חצי כוס שיבולת שועל טחונה דק (האינסטנט)

*4 עלים של עשב לימון/ לואיזה (לא חיבים)

 

 

 

קוביות סלמון בתבשיל קארי ואספרגוס

אז מה אנחנו עושים

חתכו את הגזרים לרצועות עבות ארוכות ואת הבצלים חצו לחצאים.

חממו מחבת רחבה וגדולה עם מעט שמן זית איכותיקוביות סלמון בתבשיל קארי ואספרגוס.

צרבו מעט את את הגזרים, בצל, הלמון גראס, האספרגוס והמלח.

ערבבו בקערה נפרדת את קרם הקוקוס, המים הרותחים, הקארי ושיבולת השועל.

הוסיפו את קערת הנוזלים למחבת.

הוסיפו בעדינות את קוביות הסלמון, מזגו עליהם מעט מן הרוטב ובשלו עם מכסה למשך 8 דקות.

ברגע ההגשה, פרסו את הלימון דק דק והוסיפו אותו לקערת ההגשה.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!