ראשי ארוחות בוקר סלט מלא בעלים ירוקים, דלעת וסומאק

רוצים לנקות את הגוף? מה תגידו אם אבשר לכם שאין צורך באבקות קסמים או בפורמולות יקרות?

פשוט לאכול בריא ומבריא, פשוט לאכול טבעי, איך עושים את זה ומאיפה מתחילים? בדיוק מהמתכון הבא.

סלט ירוקים ודלעת
מנות: 4 מנות כתוספת זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

אז מה אנחנו צריכים?

שקית עלי רוקט טריים

רצועות עלי תרד/ מנגולד

100 גרם דלעת (ריבוע קטן)

2 מלפפונים גדולים

1 לימון קטן (מומלץ מסוג ליים או לימון מתוק)

1 בצל סגול בינוני

כרובית טרייה קטנה

פלפל אדום קטן

פלפל כתום קטן

מיץ מלימון אחד גדול

כפית חרדל דיז'ון גרגירים

מעט אבקת סומאק

חצי כפית מלח ים

כף שמן זית איכותי

אז מה אנחנו עושים

הסירו את קליפת הדלעת וחצו אותה באמצע לאורכה, חתכו כפרוסות דקות.

הוסיפו את כל העלים.

חתכו את המלפפונים לכל אורכם, בזהירות הוציאו את הליבה (גרעינים) וחתכו כפרוסות, כך יווצרו צורות של סהרונים.

את הלימון חצו לחצי וחתכו אותו לפרוסות דקות ככל הניתן.

את הבצל חתכו באותו אופן.

את הכרובית הרתיחו למשך 4-5 דקות בסיר עם מים רותחים (בכדי להיפטר מדיירים לא רצויים),

סננו ממים ניתן לפרקו את התפרחת לחתיכות קטנות אך שלמות או לחתוך לפרוסות דקות.

את הפלפלים חתכו לפרוסות ארוכות ודקות.

הוסיפו לקערה את כל המרכיבים, סחטו מהלימון, הוסיפו שמן זית ומלח ים.

בתיאבון.

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!