ראשי ארוחות בוקר מתכון לסלט עם פרוסות דלעת, קייל ורוקט

מתכון לסלט עם פרוסות דלעת, קייל ורוקט

by Moran Shtrum

בואו נחשוב מחוץ לקופסה.

בואו נחשוב מה הכי ישרת את הגוף שלנו 90%10.

יצרתי מתכון של סלט ממכר (אבל הפעם, ממכר מהצד הטוב:) עבורכם, כזה שתוכלו ותאכלו בשקית!!!

כן, כן שקית! יש כיף כזה???

מתכון לסלט קייל צבעוני מדהים
מנות: 6 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

שקית עלי רוקט טריים
רצועות עלי תרד/ מנגולד
100 גרם דלעת (ריבוע קטן)
2 מלפפונים גדולים
1 לימון קטן (מומלץ מסוג ליים או לימון מתוק)
1 בצל סגול בינוני
כרובית טרייה קטנה
פלפל אדום קטן
פלפל כתום קטן
מיץ מלימון אחד גדול
כפית חרדל דיז'ון גרגירים
מעט אבקת סומאק
חצי כפית מלח ים
כף שמן זית איכותי

אז מה אנחנו עושים

הסירו את קליפת הדלעת וחצו אותה באמצע לאורכה, חתכו כפרוסות דקות.

הוסיפו את כל העלים.

חתכו את המלפפונים לכל אורכם, בזהירות הוציאו את הליבה (גרעינים) וחתכו כפרוסות, כך יווצרו צורות של סהרונים.

את הלימון חצו לחצי וחתכו אותו לפרוסות דקות ככל הניתן.

את הבצל חתכו באותו אופן.

את הכרובית הרתיחו למשך 4-5 דקות בסיר עם מים רותחים (בכדי להיפטר מדיירים לא רצויים),

סננו ממים ניתן לפרקו את התפרחת לחתיכות קטנות אך שלמות או לחתוך לפרוסות דקות.

את הפלפלים חתכו לפרוסות ארוכות ודקות.

הוסיפו לקערה את כל המרכיבים, סחטו מהלימון, הוסיפו שמן זית ומלח ים.

בתיאבון.

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!