ראשי ארוחות בוקר מתכון לשיפודי פירות
שיפודי פירות כנישנוש בריא
מנות: כל מנה כוללת שני שיפודי פירות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

30 שיפודי עץ
60 ענבים (יחידות) סגולים
60 ענבים (יחידות) ירוקים
60 קוביות קיווי (לחתוך את הפרי לקוביות בגודל 2 ס"מ* 2 ס"מ)
60 קוביות אננס/ מלון/ אבטיח (לחתוך את הפרי לקוביות בגודל 2 ס"מ* 2 ס"מ)
60 קוביות תותים/ 60 יחידות פירות יער כגון: אוכמניות, דובדבנים, פטל, חמוציות
60 עיגולי בננה (בעובי 1 ס"מ)

אז מה אנחנו עושים

  • את הפירות מסדרים על שיפוד העץ שתי יחידות מכל סוג, עד להרכבת שיפוד מלא.
  • מומלץ לחתוך את האבטיח או המלון עם חותכני עוגיות בצורות (גדלים קטנים) ולמקם אותם בראש השיפוד.
  • את השיפודים לפרוס בצלחת לבנה ושטוחה, בצורת חצי עיגול.

*לשמור בהקפאה עד לרגע ההגשה

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!