כולם יודעים שקינואה היא דגן מלא סופר בריא?
ואתם יודעים שגזר צרוב ופטריות מחמיאות לה ומוציאות את הטעם האגוזי בה?
אם לא, אז המתכון הפשוט הבא, בדיוק בשבילכם.
אז מה אנחנו צריכים
כוס קינואה שטופה היטב
גזר גדול מגורר/ גפרורים
4 פטריות שמפניון
בצל יבש גדול
פלפל שחור גרוס ומלח איכותיאז מה אנחנו עושים
- את הקינואה משרים בערך כ 3 שעות.
- בשלו את הקינואה עם עלה דפנה, בסיר מלא מים רותחים ל 15 דקות (כמו בישול פסטה) ולסנן את המים.
- בסיר שחומם מראש הוסיפו 3 כפות שמן זית וצרבו את הבצל הקצוץ עד שיגיע לשקיפות.
- הוסיפו את הגזר המגורד.
- הוסיפו את הפטריות.
- הוסיפו כפית פלפל שחור גס ומלח ים.
- הוסיפו את הקינואה, ערבבו בעדינות בתנועות קיפול.