ראשי ארוחות בוקר סלט קינואה עם פטריות וגזר צרובים על פלפל גרוס

סלט קינואה עם פטריות וגזר צרובים על פלפל גרוס

by Moran Shtrum

כולם יודעים שקינואה היא דגן מלא סופר בריא?

ואתם יודעים שגזר צרוב ופטריות מחמיאות לה ומוציאות את הטעם האגוזי בה?

אם לא, אז המתכון הפשוט הבא, בדיוק בשבילכם.

  • מתכון לסלט קינואה עם פטריות וגזר צרובים
    מנות: 2 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
    ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

    אז מה אנחנו צריכים

    כוס קינואה שטופה היטב
    גזר גדול מגורר/ גפרורים
    4 פטריות שמפניון
    בצל יבש גדול
    פלפל שחור גרוס ומלח איכותי

    אז מה אנחנו עושים

    • את הקינואה משרים בערך כ 3 שעות.
    • בשלו את הקינואה עם עלה דפנה, בסיר מלא מים רותחים ל 15 דקות (כמו בישול פסטה) ולסנן את המים.
    • בסיר שחומם מראש הוסיפו 3 כפות שמן זית וצרבו את הבצל הקצוץ עד שיגיע לשקיפות.
    • הוסיפו את הגזר המגורד.
    • הוסיפו את הפטריות.
    • הוסיפו כפית פלפל שחור גס ומלח ים.
    • הוסיפו את הקינואה, ערבבו בעדינות בתנועות קיפול.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!