2.8K
כולם יודעים שקינואה היא דגן מלא סופר בריא?
ואתם יודעים שגזר צרוב ופטריות מחמיאות לה ומוציאות את הטעם האגוזי בה?
אם לא, אז המתכון הפשוט הבא, בדיוק בשבילכם.
-
אז מה אנחנו צריכים
כוס קינואה שטופה היטב
גזר גדול מגורר/ גפרורים
4 פטריות שמפניון
בצל יבש גדול
פלפל שחור גרוס ומלח איכותיאז מה אנחנו עושים
- את הקינואה משרים בערך כ 3 שעות.
- בשלו את הקינואה עם עלה דפנה, בסיר מלא מים רותחים ל 15 דקות (כמו בישול פסטה) ולסנן את המים.
- בסיר שחומם מראש הוסיפו 3 כפות שמן זית וצרבו את הבצל הקצוץ עד שיגיע לשקיפות.
- הוסיפו את הגזר המגורד.
- הוסיפו את הפטריות.
- הוסיפו כפית פלפל שחור גס ומלח ים.
- הוסיפו את הקינואה, ערבבו בעדינות בתנועות קיפול.