ראשי ארוחות בוקר דייסת קינואה עם שברי שקדים ואגוזים מתקתקה

דייסת קינואה עם שברי שקדים ואגוזים מתקתקה

by Moran Shtrum

דייסות… אחח כמה עניין של מנטליות והרגלים מאחורי קערה אחת קטנה.

מרבית האוכלוסיה הישראלית לא הורגלה לשלב את הדייסות בתוך התזונה היומיומית וחבל שכך.

זאת דרך נפלאה לפתוח את הבוקר, אז תנו צ׳אנס ושימו לב, ההתאהבות מעבר לפינה.

דייסת קיואה מתוקה ובריאה
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

4 כפות קינואה מבושלת (כדאי לבשל קינואה ללא תיבול ולשים במקרר, לשימוש לסלטים או דייסות…)
חצי כוס מים
חצי כוס חלב שקדים/ סויה…
חצי כפית דבש ( איכותי שלא חומם)/ חצי כפית מייפל
2 שקדים
4 חצאים של אגוזי מלך
כפית גוג'י בריס/ חמוציות ממותקות ברכז תפוחים (ולא בסוכר)

אז מה אנחנו עושים

 

  • מחממים את המים, החלב, והקינואה על האש, או במיקרוגל
  • להקפיד לא לחמם מידי על מנת לא לשרוף
  • את השקדים ואגוזי המלך להכניס לשקית סנדוויץ' ופשוט לשבור אותם גם ע"י מכה
  • להוסיף את השקדים, האגוזים והגוג'י בריס
  • לאכול בהנאה גדולה

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!