יש לי מתכון הורס בשבילכם!
כזה שיעשה לכם ים מתיקות בבטן.
אז יאללה, רוצו להכין:)

אז מה אנחנו צריכים
1 כוס פצפוצי אורז מלא (אני אוהבת של חברת b&d)
2.5 כוסות שיבולת שועל מלאה
1/2 כוס דבש איכותי
1/2 כוס חמאת בוטנים (אני אוהבת של חברת b&d)
1/4 כוס שברי בוטנים קלויים ללא קליפה
1/4 כוס שברי שקדים
כף סוכר קנים אורגני/ סוכר קוקוס
1/4 כוס שמן קוקוס
2 כפות זרעי פשתן שלמים
כפית קינמון
קורט אגוז מוסקט
1/2 כפית מלח
אז מה אנחנו עושים
- ערבבו בקערה את שיבולת השועל, פצפוצי האורז המלא, שברי הבוטנים והשקדים, זרעי הפשתן והתבלינים.
- חממו את התנור ל160 מעלות.
- בכוס חממו מעט וערבבו את הדבש, חמאת הבוטנים, שמן הקוקוס והסוכר קנים.
- הוסיפו וערבבו את המרכיבים הרטובים ליבשים.
- שטחו את התערובת לתבנית זכוכית עם נייר אפייה ושטחו אותה כך שתהיה בגובה אחיד לכל אורכה.
- (ניתן להניח נייר אפייה נוסף מעל התערובת וללחוץ בכוח כדי ליצור שכבה אחידה)
- הכניסו לאפייה בתנור למשך 20-25 דקות, עד שהחטיפים יזהיבו.
- הניחו לחטיפים להתקרר בתבנית.
- הסירו אותם מהתבנית וחתכו לגודל הרצוי.
- ניתן לשמור בכלי אטום או במקפיא.
- טיפ 90%10: חתכו לחטיפים אישיים בגודל 2*4 ס״מ וארזו בשקיות צלופן קטנות עם פס הדבקה, כך תוכלו לקחת אתכם את החטיפים הבריאים לכל מקום ולנשנש בריא וחכם.