2K
יש לכם מתכון שיתאים לארוחת ערב מאוזנת ונהדרת,
יחד עם סלט מפנק הוא יספק לגופכם את כל אבות המזון, ישביע ויכיל כמות קלוריות ושומן נמוכה.
אז מה אנחנו צריכים
חופן נענע קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
חופן עלי תרד קצוצים
חופן עלי מנגולד/ כוסברה קצוצים
1/2 כפית מלח צמחי מרפא ועשבי תבלין
ניתן לתבל במלח ורוד הימאליה ופלפל שחור במקום
הוסיפו מעט גבינת עיזים רכה 5%
4 ביצים אורגניות
לטבעוניים:
ניתן להמיר את הגבינה ולהוסיף מעט אבקת שמרי בירה ולהכניס לתנור ללא ביצים כלל.
אז מה אנחנו צריכים לסירות עצמן?
פלפל צהוב
פלפל אדום
אז מה אנחנו עושים
- חממו תנור ל180 מעלות.
- חצו כל פלפל לאורכו.
- הסירו בעדינות את השחלות והגרעינים.
- הפרידו בזהירות את החלבונים והכניסו אותם לקערה, את החלמונים הניחו בצד בעדינות.
- לאותה קערה הכניסו את מלית השקשוקה וערבבו היטב.
- הוסיפו את מלית השקשוקה לכל פלפל.
- צרו גומה בכל פלפל במרכזו והוסיפו בזהירות את החלמון.
- הכניסו לתנור על רשת עם נייר אפייה את סירות הפלפלים למשך 15 דקות על חום של 180 מעלות.