כזה טעים שבא לבכות.
האמת אין צורך במילים, יאללה, בואו נכין!

אז מה אנחנו צריכים
כוס וחצי אורז מלא עגול, שטוף ומושרה כ 6 שעות
בצל יבש גדול
1/2 פלפל צ'ילי אדום
ענף רוזמרין
לימון שלם טרי
כף וחצי שמן זית בכבישה קרה
מלח צמחי מרפא ועשבי תבלין (או מלח ים, מעט טימין ופלפל שחור)
רבע צרור פטרוזיליה
רבע צרור עירית קצוצה
חצי כוס שברי פקאן
50 גרם פרמז׳ן איכותי
סלק טרי בינוני
אז מה אנחנו עושים
בישול האורז- בסיר עם מים רותחים, כמו שמבשלים פסטה.
הבישול כ 25 דקות בערך, כדאי לטעום, שהאורז רך ועדיין קראנצ'י.
בסיום הבישול סננו את האורז והניחו אותו בצד.
באותו סיר חממו את שמן הזית מעט והוסיפו את התבלינים, הרוזמרין והצ׳ילי ל 2 דקות.
קצצו והוסיפו את הבצל היבש.
הוסיפו את האורז וערבבו כשתי דקות.
הורידו מהאש והעבירו לקערה.
סחטו את הלימון והוסיפו מעט מהגרידה שלו (החלק הצהוב בקליפה שלו).
קצצו את העירית והפטרוזיליה ללא השליש התחתון והוסיפו.
קלפו וחיתכו את הסלק הטרי לקוביות קטנטנות (ללא בישול).
גרדו בפומפייה את הפרמז׳ן והוסיפו.
ערבבו בעדינות.
ברגע ההגשה הוסיפו את שברי הפקאן.
הסלט מעולה חם או קר.