ראשי ארוחות בוקר פנקייק מקמח שקדים בריא

איך מתחשק לי מתוק לפעמים…

כשזה מגיע, זה פשוט משתלט, לא שואל, תחושה כזאת שרוצה עכשיו ומהר, מוכר למישהו?

כשזה קרה עם הבנות שלי, הבנתי שאין לי כבר מנוס.

שלהן מתחשק מתוק, סף הדיחוי אצלן קצר יותר וסבלני פחות.

אז ניגשתי למחבת ועשיתי ניסיונות.

הראשונים יצאו זוועה, האחרים יצאו בסדר… ויש לי חדשות טובות, הגענו לנחלה, בסוף יצרתי מתכון נימוח בפה ומחזיר את כולנו להיות ילדים שוב.

את משתפת אתכם במתכון של פנקייקים מושלמים, שילדים אוהבים ואנחנו טורפים.

פננקייק מקמח שקדים
מנות: 8 יחידות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1.5 כוסות קמח שקדים.
3 ביצים אורגניות.
רבע כוס מים או חלב קוקוס.
15 טיפות סטיביה נוזלית/ כף מייפל טבעי
שמן קוקוס למחבת.

אז מה אנחנו עושים

לטרוף את הביצים בקערה, עם מטרפה ידנית או חשמלית ולהוסיף את הסטיביה, המים או החלופות האחרות, ותמצית וניל ולטרוף שוב היטב.
לערבב את קמח השקדים לתוך החומרים הרטובים ולהוסיף נוזלים לפי הצורך עד להגעה למרקם נכון, בלילה נוזלית ולא סמיכה מדי.
להניח במקרר ל-15-20 דקות, לא הכרחי אבל עוזר לחומרים להתגבש.
לחמם מעט שמן קוקוס במחבת על אש בינונית.
להעבירבעזרת מצקת מהתערובת וליצוק עיגול בקוטר 5 ס״מ בתוך המחבת.
לאחר כמה זמן ייווצרו בועות קטנות על הצד העליון, כשהן מופיעות, הגיע הזמן להפוך את הפנקייק לצד השני.
להוריד את הפנקייק מהאש לתוך צלחת ולתת להם להתקרר.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!