ראשי ארוחות בוקר סחלב קרם קוקוס וקינמון

אני זוכרת את ההליכה בשדרות יפו, פעם עמד שם דוכן שמכר בקיץ מלבי לתפארת ובחורף את הסחלב הטעים ביותר שטעמתי.

עצרנו בדוכן, והתפנקנו בכוס סחלב מחממת, מתוקה שמשאירה טעם של עוד.

אם הטורקים היו יודעים עד כמה אנו מאוהבים, בטוח היו מזדרזים לעשות איתנו שולם.

כבר אז ידעתי שזאת לא אפיזודה חולפת, אלא התאהבות אמיתית, כזאת שתחזיק.

הבטחתי לעצמי שאכין את הסחלב המסורתי אבל כזה שלא מחייב מנוחה ותחושת משקולת 5 ק"ג בבטן, אלא כזה שטעמו מעלה זכרונות, מחמם את הלב והנשמה ומאפשר לשתות ממנו ללא נקיפות מצפון.

מה הייתם אומרים אם היתה לכם האופציה לגוון? אפשרות להכין בכוס T.A משקה חמים וטעים כזה שמעלה נוסטלגיה של חורף קריר בתוך כוס מפנקת אחת.

משקה קליל, טעים ופשוט להכנה, כזה שתוכלו להכין ולשאת אותו איתכם לכל מקום.

במהדורה מעודכנת לעידן בו אוכלים בריא ושומרים על פיגורה מוכנה ומזומנה לימים שיבואו.

מתכון לסחלב מקרם קוקוס מהמם
מנות: 2 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

להשתמש בכוס מדידה, שנרצה שתשמש אותנו גם לשתיית הסחלב
ניתן להשתמש בכוס מעוצבת או בכוס t.a עם מכסה, לנשיאה בחוץ.
1/2 כוס קרם קוקוס (אני אוהבת בקופסת קרטון של חברת aroy-d)
1/2 כוס מים רותחים
3/4 כפית סוכר קנים אורגני
טיפה אחת של תרכיז מי ורדים/ כפית נוזל מי ורדים (בקבוק ארוך)

אז מה אנחנו עושים

בשלו את כל המרכיבים עד לרתיחה (הקפידו לא לעבור את נקודת הרתיחה)

מזגו לכוס שאיתה מדדנו.

טיפ להגשה:

הגישו עם קוקוס, קינמון, שברי שקדים או אגוזי מלך. זהו, שתו בהנאה ודמיינו שאתם שם בדוכן ביפו העתיקה.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!