פטריות הן מקור עשיר לוויטמינים, במיוחד מקבוצת B, מינרלים חיוניים כדוגמת ברזל, סידן, אשלגן, מגנזיום, אבץ וסלניום.
כמו כן, הן תורמות לבריאות שלנו על ידי נוגדי החמצון הנהדרים שלהם, כך שומרים לנו על מערכת החיסון ועל עור צעיר וזוהר.
הן גם עשירות בחלבון, דלות בקלוריות, שומן ונתרן מה שמכתיר אותן למצוינות לדיאטה מאוזנת עבורכם.
אז הצטיידו בסלסלת פטריות מפנקת מכל טוב שיש לטבע להציע, השחיזו סכינים והכינו את קיבת ההנאה…
המתכון הפשוט לפניכם.

אז מה אנחנו צריכים
100 גרם טופו
עשבי תיבול: בזיליקום, תימין, אורגנו.
בצל ירוק
מלח פלפל ושום
פטריות ועגבניות
אז מה אנחנו עושים
לפורר את הטופו ולערבב עם יתרת החומרים ולהניח בצד.
להכין את הפטריות או העגבניות למילוי- להסיר לפטריות את "הרגל" ולרוקן עם כף בעדינות את העגבניות.
למלא את הפטריות או העגבניות ולהניח בתבנית אפייה.
לאפות בחום בינוני במשך כ- 20 דקות.
להגיש חם או קר.