2.3K
אז מה אנחנו צריכים
2 שומר בינוני חתוך לאורך לרצועות בעובי ס"מ
8 תפוחי אדמה קטנטנים חתוכים לרבעים לאורך
2 כפיות סומק טחון
חצי כוס שמיר טרי קצוץ
4 שיני שום קצוצות
1 כפית מלח אטלנטי, 1/2 כפית פלפל שחור גרוס
2 כפות שמן זית איכותי
לימון שלם סחוט טרי
אז מה אנחנו עושים
חממו תנור ל 180 מעלות.
ערבבו יחד את כל המרכיבים ועסו אותם, על מנת לאפשר לטעמים להתמזג בכל התערובת.
הכניסו לתנור למשך 50 דקות.
טיפ להגשה:
פזרו נקודות קטנות של יוגורט עיזים בצלחת ההגשה ומעל פזרו מעט פטרוזיליה קצוצה.
יש מנות שכיף לצרף אותן לכל ארוחה או אפילו לנשנש אותן ככה סתם, בלי סיבה.
זאת מנה כזאת, שהתנור מוציא את המתיקות מתוכה והיא כל כך כייפית בפה שזאת ממש חובה לאכול אותה ואם היא קלה להכנה, אז בכלל… שנתחיל?
2 comments
ניתן להחליף את הסומק בתבלין אחר?
אפרי להחליף בלימון טרי סחוט:)