ראשי ארוחות בוקר סהרוני קולורבי עם קרם ארטישוק פיקנטי

סהרוני קולורבי עם קרם ארטישוק פיקנטי

by Moran Shtrum
סהרוני קולורבי עם קרם ארטישוק פיקנטי

חייבת לציין שזהו מתכון קליל וטעים, כזה שמתאים וכייפי בכל ארוחה.

תוכלו להשתמש במתכון כולו או אפילו רק בממרח ובקרקרים של הקולורבי, בנפרד.

כך שיש לכם פה כלים פרקטיים לשגרת אכילה בריאה.

סהרוני קולורבי עם קרם ארטישוק פיקנטי
מנות: 14 יחידות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

מה אנחנו צריכים לקרם ארטישוק?

לימון בינוני  סחוט טרי

3 תחתיות ארטישוק (סנפרוסט מופשר או משומר מצנצנת זכוכית)

ג'ינג'ר טרי (בגודל 1*1 ס"מ)

1/3 פלפל צ'ילי

כפיתמלחים

3/4 כוס שמן אגוזים או חמניות בכבישה קרה

מה אנחנו צריכים לסהרוני הקולורבי?

מנדולינה טובה, שחותכת דק דק או סכין ויד מיומנת

קולורבי אחד בינוני

קערת מים רותחים

קערת מים עם קוביות קרח

 

אז מה אנחנו עושים

איך אנחנו מכינים את קרם הארטישוק?

הכניסו לבלנדר את כל המרכיבים וטחנו עד לקבלת מרקם חלק.

נשאר לכם קרם? תוכלו לשמור אותו בצנצנת סגורה למשך שבוע, ניתן לזלף מעט שמן זית לפני סגירת הצנצנת על מנת לסייע להליך השימור.

עוד אפשרות לממרח לכריך, עם עוצמה של בריאות, טעם ואופי.

איך אנחנו מכינים את הסהרונים?

קלפו את הקולורבי ופרסו אותו במנדולינה, זהירות על האצבעות .

הכניסו את הסהרונים למים הרותחים ל 3 דקות והעבירו אותם מיד למים הקפואים למשך 3 דקות נוספות.

הרכבת המנה:

קחו עיגול קולורבי ובאמצע הכניסו כפית שטוחה מקרם הארטישוק.

סגרו את הקולורבי, כך שייווצר לכם חצי עיגול והרי לכם סהרון יפייפה.

סדרו אותם בצלחת שטוחה למנה ראשונה, בשוליים שלה לצד השני, עד שייווצר לכם מעין עיגול ״שמש״ מהמם.

שיהיה בתיאבון.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!