1.8K
אין צורך במילים! אין צורך במחמאות!
רק תסתכלו בתמונה וקומו להכין, עכ..שיו.
אז מה אנחנו צריכים
1/2 כוס פצפוצי אורז מלא
150 גרם שוקולד מריר גולמי להמסה
150 גרם שוקולד חלב גולמי להמסה
כפית שמן קוקוס
1/4 כוס פולי קקאו טבעי גרוסים גס (מומלץ מאוד שרשום raw)
1/4 כוס זרעי צ'יה
3 קפסולות פרוביוטיקה
קורט מלח הימאליה
אופציות לשדרוג:
3 כפות חמאת בוטנים (אני אוהבת של b&d)
3 כפות דבש איכותי
מעט פרוסות שקדים לקישוט
3 כפיות פתיתי קוקוס
פקאנים טבעיים לקישוט
חצאים של אגוזי מלך לקישוט
חתיכות קטנות של פירות יבשים אורגנים (מעט)
אז מה אנחנו עושים
- ממיסים את כל המרכיבים בבן מארי (כלי עמיד בחום, בתוך סיר עם אמבט מים על האש)
- הקפידו להמיס את השוקולד עם השמן קוקוס בכלי נפרד מחמאת הבוטנים עם הדבש.
- מלבד הפרוביוטיקה.
אז איך מרכיבים את הפיצה?
- קחו מגש פיצה, פזרו עליה מעט מים עם האצבעות והניחו עלייה נייר אפייה.
- פזרו את השוקולד בעדינות כשכבה דקה ככל האפשר.
- פזרו את פצפוצי האורז ופולי הקאאו על הפיצה.
- את קפסולות הפרוביוטיקה יש לפתוח ולפזר את האבקה (את הקפסולה עצמה ניתן לזרוק).
- עכשיו הרימו בעדינות את המגש ותנו לו כמה מכות עדינות על השיש, כך הם יוטמאו פנימה.
- עכשיו זלפו להנאתכם את חמאת הבוטנים והדבש או את התוספות שבחרתם.
- זהו סיימנו!
- הכניסו למקפיא למשך כשעתיים או עד להתקשות מלאה של הפיצה.
- בעת ההגשה שברו את הפיצה בצורה אסימטרית ונשנשו לכם בהנאה.
אפשרות להגשת הלו קיטי ותבניות שקעים:
- אני בחרתי תבניות שקעים קטנים בצורת "הלו קיטי".
- ניתן לבחור כל תבניות שקעים קטנות מסיליקון שאתם אוהבים.
- מזגו לתוך כל שקע שכבה דקה של חמאת הבוטנים והדבש.
- להוסיף עם כפית לכל שקע מהתערובת הבסיסית של השוקולד.
- פזרו את פצפוצי אורז ולשטח היטב.
- לא חייבים למלא עד הסוף, מאוד נעים לאכול קינוח ביס קטן.
אפשרות להכנת שוקולד בתבנית ביתית
- אני משתמשת בתבנית פיירקס מזכוכית עם מכסה (שניתנת להקפאה).
- בתוך התבנית שימו נייר אפייה, כך יהיה נוח לשלוף את הקינוח החוצה ולחתוך בקלות.
- הוסיפו את שארית התערובת ושטחו בעדינות.
עכשיו יש לנו קינוחים מרשימים ומתוקים לאורחים יקרים וגם לפינוק אישי ומתוק שלנו, לבריאות.