3.2K
מה אני אגיד לכם? טעים, טעים טעים!
אז מה אנחנו צריכים
אז מה אנחנו צריכים?
כוס פצפוצי קינואה/ גרנולה איכותית
150 גרם שוקולד מריר גולמי להמסה
150 גרם שוקולד חלב גולמי להמסה
1/4 כוס זרעי צ'יה
אופציות לשדרוג:
מעט פרוסות שקדים לקישוט
3 כפיות פתיתי קוקוס
פקאנים טבעיים לקישוט
חצאים של אגוזי מלך לקישוט
חתיכות קטנות של פירות יבשים אורגנים (מעט)
אז מה אנחנו עושים
אז מה אנחנו עושים?
ממיסים את השוקולד בבן מארי (כלי עמיד בחום, בתוך סיר עם אמבט מים על האש).
כאשר השוקולד נוזלי לגמרי, הסירו מהאש, הוסיפו את הצ׳ייה וערבבו היטב.
הניחו נייר אפייה על צלחת או מגש גדול.
בעזרת כף, צרו עיגולים קטנים ושטחו אותם, כך תיצרו מטבעות.
פזרו על מטבעות השוקולד פצפוצי קינואה או גרנולה ושדרוגים.
הכניסו מעט למקרר להתקשות וזהו.
תוכלו לשמור גם במקפיא וכך להנות מנשנשו טעים.