2.5K
תמיד מתאימה, תמיד מוסיפה, הכרובית היא פרח הגינה המספקת לנו 70% מהצריכה היומית של ויטמין C, החיוני למערכת החיסון, לוחמת דגולה בסרטן ומושלמת לדיאטה.
מה שהופך אותה למאכל מומלץ במיוחד עבור אלו שמנסים לשמור על המשקל או לאכול בריא יותר.
אז מה אנחנו צריכים
כרובית שלמה
מלח צמחי מרפא ועשבי תבלין
כף וחצי חמאת בוטנים טבעית (אני אוהבת של חברת b&d)
כף דבש או ריבת פירות טבעית
כף מים
אז מה אנחנו עושים
- להרתיח את הכרובית, כאשר הופכים אותה, במים לחמש דקות בסה"כ.
- לחמם תנור מראש על 180 מעלות.
- להכין קערית קטנה עם כל מרכיבי תערובת התיבול.
- להכניס את הכרובית לתנור כאשר היא עם התפרחת כלפי מעלה,
- למרוח את הכרובית בתערובת התיבול, כל 10 דקות בערך בעזרת מברשת סיליקון.
- הכרובית מוכנה כאשר זהובה למעלה וניתן לנעוץ מזלג בקלות.