ראשי ארוחות בוקר כרובית קראנצ'ית בתנור
תמיד מתאימה, תמיד מוסיפה, הכרובית היא פרח הגינה המספקת לנו 70% מהצריכה היומית של ויטמין C, החיוני למערכת החיסון, לוחמת דגולה בסרטן ומושלמת לדיאטה.
מה שהופך אותה למאכל מומלץ במיוחד עבור אלו שמנסים לשמור על המשקל או לאכול בריא יותר.
מתכון פשוט ובריא לכרובית בתנור
מנות: 2-3 תוספת למנה זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

כרובית שלמה
מלח צמחי מרפא ועשבי תבלין
כף וחצי חמאת בוטנים טבעית (אני אוהבת של חברת b&d)
כף דבש או ריבת פירות טבעית
כף מים

אז מה אנחנו עושים

 

  • להרתיח את הכרובית, כאשר הופכים אותה, במים לחמש דקות בסה"כ.
  • לחמם תנור מראש על 180 מעלות.
  • להכין קערית קטנה עם כל מרכיבי תערובת התיבול.
  • להכניס את הכרובית לתנור כאשר היא עם התפרחת כלפי מעלה,
  • למרוח את הכרובית בתערובת התיבול, כל 10 דקות בערך בעזרת מברשת סיליקון.
  • הכרובית מוכנה כאשר זהובה למעלה וניתן לנעוץ מזלג בקלות.

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!