לפעמים הפשטות נמצאת ממש מתחת לאף.
מה אם אגיד לכם שאתם לא צריכים לבשל כלל? גם לא לעמוד במטבח שעות?
מה כן צריך? רק לדעת לעשות את השילובים הנכונים, לדעת איזה חומר גלם אוהב שלא ניגע או נעבד אותו יותר מידי, הוא מדהים ככה, בפשטות של עצמו.
המתכון הבא הוא בדיוק זה שיכניס קשת צבעים לשולחן האורחים שלכם וגם כזה שיעזור להם להשתמש בו כקרקרים טבעיים ולא בלחם.
סקרנים?
יוצאים לדרך.

אז מה אנחנו צריכים
2 סלקים
לימון
כפית שמן זית
מעט נבטים קטנים
רבע פלפל צ'ילי
5 פיסטוקים לא קלויים
קורט מלח ים
אז מה אנחנו עושים
- את הסלקים פורסים במנדולינה הכי דק שאפשר
- מניחים אותם על צלחת הגשה רחבה (שלא יהיו אחד על השני)
- לסחוט את הלימון מעל הסלקים
- לפזר את הנבטים
- לחתוך את פלפל הצ'ילי לטבעות דקות ולפזר מעל
- לשבור את הפיסטוקים גס ולפזר גם על הסלקים
- לפזר מעל קורט מלח
יפה לעיין וטעים באופן יוצא דופן