1.6K
במחבת אחד נמצאת ארוחת הערב שלכם.
יחד עם סלט מפנק היא תספק לגופכם את כל אבות המזון, תשביע ותכיל כמות קלוריות ושומן נמוכה.
אז מה אנחנו צריכים
1/4 כוס עלי מנגולד
2 גבעולי בצל ירוק חתוכים לטבעות
1/4 כוס עלי כוסברה קצוצים
1/2 כפית מלח צמחי מרפא ועשבי תבלין
ניתן לתבל במלח ורוד הימאליה ופלפל שחור במקום
הוסיפו מעט גבינת עיזים קשה מגוררת 5%
2 אבוקדו בינוניים בשלים (מומלץ מזן האס)
לימון טרי גדול
לטבעוניים:
ניתן להמיר את הגבינה ולהוסיף מעט אבקת שמרי בירה.
אז מה אנחנו צריכים לטבעות עצמן?
2 אבוקדו
אז מה אנחנו עושים
- חצו כל אבוקדו לאורכו והוציאו את הגרעין בעדינות.
- ערבבו בקערה את מלית הירוקים וערבבו היטב.
- פרסו כל חצי של אבוקדו לשתי פרוסות לאורך, כך שפרוסה אחת תהיה עם חור באמצע ופרוסה שניה ללא חור, תשמש לסלט אבוקדו חריף.
- הרחיבו מעט את החור באבוקדו בעזרת כפית.
- חממו מחבת עם מעט שמן זית איכותי.
- הניחו בעדינות את האבוקדו והוסיפו את מלית הירוקים למרכזו.
אז איך אנחנו עושים סלט אבוקדו חריף?
- את שארית האבוקדו חיתכו לקוביות קטנות.
- הוסיפו קוביות קטנות של עגבנייה ופלפל צהוב.
- הוסיפו טבעות של גבעול סלרי.
- קצצו 1/2 פלפל צ׳ילי.
טיפ להגשה:
- צלו יחד עם האבוקדו עגבניות שרי שלמות מתובלות במלח, שום ופלפל שחור.
- על כל טבעת אבוקדו הניחו מעט יוגורט טבעי
(מומלץ דנונה פרו 2.8%/ 20 גרם חלבון/ יוגורט עיזים עד 5%).
- מעל הוסיפו מעט מסלט האבוקדו החריף.
- סחטו מעל הכל לימון טרי.
- הוסיפו מעט שברי פיסטוק/ צנוברים.
- חיתכו פרוסת לחם איכותי מלא לריבועים וצרבו אותם יחד עם האבוקדו בתיבול מעט שמן זית ומלח צמחי מרפא והוסיפו אותם בפינת המחבת.
זהו יש להם ארוחה שלמה שניתן להגיש ישירות למרכז השולחן.
2 comments
היי מורן
מהמם
זאת את מערוץ 13?
היי שגיא, כן… אני.