ראשי ארוחות ערב מתכון למג'דרה מאורז מלא ועדשים ירוקות

מתכון למג'דרה מאורז מלא ועדשים ירוקות

by Moran Shtrum
מג׳דרה טבעונית בריאה ופשוטה

גלו את הדרך לאזן את התשוקה הבלתי פוסקת למתוק,

מחקרים הראו ששילוב דגן וקטניה (כמו במקרה הזה של אורז ועדשים) מאזן עד עוזר לגמילה מוחלטת בחשקים למתוק.

בנוסף, רוצים להוריד את הצריכה של בשר ועוף? בזכות יכולת שילוב דגן וקטניה לספק לגוף את חומצות האמינו החיוניות להרכבת חלבון מלא, הגוף מקבל את כל מה שצריך ברמת חלבון וחומצות אמינו.

המתכון מתאים גם לכאלה שרוצים לאכול פשוט וטעים, אז יאללה תתנסו ותווכחו בעצמכם.

מג׳דרה טבעונית בריאה ופשוטה
מנות: 4 מנות כתוספת זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 בצלים גדולים
2 כוסות עדשים ירוקות (מושרות כשלוש שעות)
1 כוס אורז מלא עגול (מושרה כשלוש שעות)
כפית מלח ים אטלנטי
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית בהר
2 כפות שמן זית בכבישה קרה, כתית מעולה, בטעם עדין מאוד
*(מומלץ להוסיף 7 חצאים של אגוזי מלך)

אז מה אנחנו עושים

לקצוץ את הבצל היטב ולצרוב עם שמן הזית עד לשקיפות והזהבתו, להוסיף את התבלינים

להוסיף את העדשים (*עם אגוזי המלך) ולבשל עם מכסה סגור כ 15 דקות עד לריכוך, להוסיף מים רותחים עד לכיסוי התערובת.

במקביל מבשלים בסיר נפרד את האורז בסיר עם מכסה סגור ו2 כוסות מים רותחים למשך 20 דקות, עד לריכוך, בסיום הבישול להגיר את המים, במידה ויש

לערבב את האורז והעדשים יחד בעדינות

טיפ להגשה:

לערבב יוגורט עיזים 3% עם שן שום כתושה ומלפפון מגורר בפומפייה

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!