ראשי ארוחות בוקר ממרח חריף על בסיס פיסטוקים

זקוקים שמשהו יקפיץ לכם את האוכל ואפילו את הכריך?

יש לי בדיוק מה שאתם צריכים, אבל עם מזוודה ענקית של ערכים תזונתיים.

החריף עמוס בסיבים תזונתיים שיעזרו לכם לעשות ״מאטאטא כביש״ לשאריות המזון שלכם במעיים.

כזה שיעשה לכם better aging לעור וטוב לבטן.

מתכון לחריף פסטו ופיסטוק

פופקורן ביתי שכיף לנשנש

מנות: 15 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 0. שומן

אז מה אנחנו צריכים

400 גרם פלפלים חריפים ירוקים (8 פלפלים בינוניים לערך)
צרור וחצי כוסברה
צרור פטרוזיליה
4 כפות פיסטוקים
כפית מלח ים אפור
קורט ציפורן טחון
1/2 כוס שמן זית איכותי
צנצנות קטנטנות/ כוסיות עם מכסה חד״פ מתכלה, לחלוקה ואחסון החריף
מדבקות קטנות לכתוב- ״חריף הורס שעשיתי בתאריך____״

אז מה אנחנו עושים

  • הסירו את הכיפה של הפלפלים ואת השליש התחתון של הפטרוזיליה והכוסברה.
  • הכניסו הכל למעבד מזון, התחילו לטחון והוסיפו לאט לאט את שמן הזית.
  • זהו סיימתם.
  • עכשיו חלקו אותו לכוסיות/ צנצנות קטנות, עטפו וסגרו היטב.
  • הכניסו עם מדבקת שם ותאריך, כך תוכלו לאכול חריף זמין וטרי כל הזמן.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!