ראשי ארוחות בוקר 3 סלטים מניעים וטעימים
מחר הוא עוד פעם מגיע… יום ראשון!
זה שאנחנו מבטיחים לו הכל ויודעים לחפף אותו בנונשלנטיות.
ידעתם שיש שתי שיחות שכיחות בין נשים והן –  האחת היא שהן אנמיות והשנייה היא על מה בישלו ומה יבשלו מחר🫣.
ידעתם שבעלים ירוקים יש תכולת ברזל גבוהה עד פי 2 ממוצרים מעובדים???
ידעתם ששימוש בטעם החמוץ באוכל שלנו, יחפף את הרצון שלנו למתוק ולפחמימות ריקות??
ידעתם שלכרוב יש סגולות נגד חיידק עקשן וחזק שנמצא אצל חלק גדול מאוד מהאוכלוסיה ואפילו שימוש ב3 סוגי אנטיביוטיקה. לא מחסל אותו???
אז עכשיו כשאתם יודעים את כל זה,
שלבו את 3 הסלטים הכי חפלפים להכנה שיש השבוע בארוחות צהריים וערב שלכם.
כאלו שישלבו את הכרוב, העלים הירוקים והטעם החמוץ.
התיבול ביניהם זהה והכי פשוט אבר.
מינימום השקעה
מקסימום טעם פרשי!
תוסיפו 3 כפות מהם
לצלחת שלכם ותגבירו את חילוף החומרים שלכם עד פי 2.5!!!!

3 סלטים מניעים וטעימים - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 3 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

לסלט הראשון:

כרוב לבן בינוני
תיבול:
1 כפית מלח
¾ כפית פלפל טחון דק דק
1 כף שמן זרעי ענבים
1 לימון ו1/2 סחוט טרי

לסלט השני:

2 צרורות פטרוזיליה ללא שליש תחתון (הוציאו את השליש התחתון, תוכלו להשתמש בו להכנת פסטו)
2 צרורות כוסברה ללא שליש תחתון
תיבול:
2 כפות שמן זרעי ענבים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 ו ½ לימון טרי סחוט

לסלט השלישי:

2 קולורבי
תיבול :
2 כפות שמן זרעי ענבים
1 כפית מלח
½ כפית פלפל שחור
1 ו ½ לימון טרי סחוט

אז מה אנחנו עושים

לסלט הראשון:

קצצו לפרוסות דקות את הכרוב הלבן ללא עמוד השדרה
העבירו לקערה ותבלו אותו.

לסלט השני:

חתכו את הפטרוזילה ללא השליש התחתון
חתכו את הכוסברה והעבירו לקערה
תבלו את התערובת שיצרתם ואיכלו בהנאה.

לסלט השלישי:

קלפו את הקולרובי וחתכו אותם לרבעים ולאחר מכן לפרוסות דקות ככל האפשר
העבירו לקערה ותבלו

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!