3.6K
יש מישהו שלא אוהב אבוקדו?
אם כן, תגידו לו שידבר איתי..
עתידות – אתם הולכים להכין את הממרח הזה כל שבוע 🙂
מה יוצא לכם ממנו?
האבוקדו, או בשמו הנרדף ״הזהב הירוק״ גורם ליצירת כימיקל בשם דופמין. זה ידוע בשם ״נוגד הדיכאון הטבעי״, שיפור מצב הרוח, שיפור תפקוד קוגניטיבי. בצ׳ילי נמצא חומר צמחי בשם קפסאיצין המיוחסות לו תכונות נוגדות חמצון חזקות ואנטי דלקתיות.
שנתחיל?
אז מה אנחנו צריכים
1/2 אבוקדו בשל
1/4 פלפל צ׳ילי אדום
1/2 כוס עלי כוסברה/פטרוזיליה
1/2 לימון טרי סחוט
1/2 כפית מלח
אז מה אנחנו עושים
פרסו את האבוקדו, דק דק בתנועה רוחבית (נתקלים בקושי? תוכלו למעוך בדרך המסורתית והטובה).
פזרו מעל האבוקדו - קצצו את הפלפל צ׳ילי, סחטו את הלימון והוסיפו יחד עם המלח.
טיפ לסופר כריך:
מרחו בתוך כריך מקמח מלא ושאור (מחמצת, שהיא בעצם. תחליף לשמרים) והוסיפו עוד עלי פטרוזיליה.