3.3K
אם תרצו לחיות באורח חיים בריא יותר או לשלב מנות צמחוניות או טבעוניות קלות להכנה שישרתו לכם את הדיאטה וגם ישמרו עליכם בריאים. זאת המנה בשבילכם.
אז מה אנחנו צריכים
1 כוס שעועית לבנה משקית הקפאה, מופשרת
½ כוס עלי פטרוזיליה קצוצים
1/3 פלפל צ׳ילי אדום
½ כוס שברי פיסטוק
2 פלפל שושקה
¾ כוס מיץ תפוזים סחוט טרי
לרוטב:
2 כפות שמן זית
1 כפית גדושה פפריקה
½ לימון טרי סחוט
אז מה אנחנו עושים
חממו את שמן הזית בסיר, הוסיפו את השעועית וערבבו למשך 5 דקות לפחות.
הוסיפו 2 כוסות מים רותחים (סה״כ 360 מ״ל מים) ובשלו למשך כשעה במכסה סגור (אם צריך,
הוסיפו מים).
חיתכו את פלפל השושקה לטבעות בעובי 1/2 ס״מ ואת פלפל הצ׳ילי קצצו.
הוסיפו את שאר המרכיבים מלבד שברי הפיסטוק ובשלו למשך כ20 דקות נוספות.
מזגו לתוך קערה עמוקה, פזרו מעל את שברי הפיסטוק והגישו.