3.7K
מתאמנים?
נתפסים לכם שרירים?
מפתחים לפעמים דלקות?
שלבו את הקינואה (שהיא פחמימה מלאה ובמקביל, חלבון מלא!) וקבלו אפקט נוגד דלקת!
כמה פשוט?
כזה!
אז מה אנחנו צריכים
1 בצל לבן יבש גדול
1 יחידה שורש כורכום טרי
1 כוס קינואה
1 כפית שמן זית
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור גרוס
אז מה אנחנו עושים
שטפו היטב את הקינואה וסננו אותה ממים.
חממו בסיר שמן זית,
חתכו את הבצל לפרוסות דקות והוסיפו לסיר. ערבבו היטב עד שמזהיב למשך כ 5 דקות.
חתכו לפרוסות את שורש הכורכום (יחד עם הקליפה) וערבבו יחד עם הבצל.
הכניסו את הקינואה לסיר וערבבו היטב.
מלאו מים רותחים עד לגובה 1.5 ס"מ מעל הקינואה.
בשלו למשך 20 דקות וכבו את האש.
לאחר שהתקרר, הוציאו את שורש הכורכום ואכלו את הקינואה בהנאה.
שיהיה בתאבון!