ראשי ללא גלוטן שקשוקה ירוקה ים תיכונית
חדשות ערוץ 13 הגיעו לצלם ולהבין מה זאת שיטת התזונה שכולם מדברים עליה.
תקראו לה שדרוג של התזונה הים תיכונית או פשוט תזונה בריאה ומאריכה חיים.
אחת מהמנות שצולמה בכתבה ושאני אישית מאוד אוהבת היא השקשוקה הירוקה הספציפית הזאת.
משהו בקראנצ׳יות שנשמרת בברוקולי, יחד עם המרקם הנימוח של הירוקים שובה וממיס לי את החך.
שקשוקה ירוקה ים תיכונית
מנות: 2 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 חבילה של עלי מנגולד

1 בצל בינוני

1 כוס קרם קוקוס

1 כוס תפרחת ברוקולי טרי (חלוט כ5 דקות במים רותחים)

4 ביצים אורגניות

3/4 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור גרוס גס

1/2 כפית רוזמרין יבש או טרי קצוץ / טימין

 

 

אז מה אנחנו עושים

חממו במחבת את שמן הזית והתבלינים מלבד הפלפל השחור, כדקה.

קצצו את הבצל והכניסו למחבת.

קצצו את המנגולד לרצועות דקות והוסיפו למחבת.

הוסיפו את קרם הקוקוס ערבבו ובשלו עד לריכוך, תוכלו לזרז תהליכים על ידי כיסוי המחבת.

צרו שתי גומות והכניסו בזהירות את תוכן הביצה לכל גומה.

כסו ובשלו על להבה נמוכה כ10 דקות.

פזרו את הברוקולי ברחבי השקשוקה וסגרו את האש.

פזרו מעל הביצים בשקשוקה הירוקה את הפלפל השחור והגישו חם לשולחן.

 

 

 

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!