ראשי צמחוני שקשוקה הפוכה-אפויה

שקשוקה הפוכה-אפויה

by Moran Shtrum
לפעמים החיים באמת קלים וצריך להכניס הכל למגש אחד וטעים.
אז חשבתי לחלוק איתכם את ארוחת הערב שתמיד ״סוגרת פה פינה״.
לאב יו.
המתכון מתאים ל2 מנות וממליצה לכם בחום להוסיף לו סלט שווה, מלוח וקראנצ׳י.

שקשוקה הפוכה אפויה נטורופתית מורן שטרום
מנות: 2 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 פיתות שיפון (או כוסמין)

4 ביצים

12 עגבניות שרי צבעוניות (אני השתמשתי באדומות, צהובות, כתומות ושוקו)

מלח

פלפל

 

אז מה אנחנו עושים

חממו תנור ל180 מעלות או הפעילו את התנור נינג׳ה כדקה וחצי.

חצו את 2 הפיתות לאורכן, כך שיווצר לכם עיגול שלם משכבה אחת.

הניחו את ״עיגולי״ הפיתה בדפנות המגש וודאו שיש לו דפנות גבוהות (שיתאים לחימום בתנור).

מזגו מעליהן ולתוך מרכז המגש את הביצים.

שטפו וחיתכו את עגבניות השרי׳ס לרבעים ופזרו אותם מעל הביצים. תבלו פשוט פשוט, במלח ופלפל.

הכניסו לתנור למשך 20 דקות על תכנית צלייה (בנינג׳ה) או גריל (בתנור) והגישו חם וטעים.

 

 

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!