ראשי ללא גלוטן שקשוקה ירוקה במחבת אישי

שקשוקה ירוקה במחבת אישי

by Moran Shtrum

בסופו של דבר, כולנו מחפשים את המתכון הקל, הפשוט וכמה שפחות כלים.

בדיוק בשביל זה יש לנו ארוחה שלמה במחבת.

וטעימה אשששש…

TIP90%10:

רוצים ארוחה שלמה 90%10?

הפחמימה המלאה: כארוחת בוקר הוסיפו פרוסת לחם מרשימת הלחמים 90%10 וסלט ירקות

וכארוחת ערב הוסיפו קוסקוס כרובית או ברוקולי עם פלחי ירקות טריים.

מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

מחבת אישי בקוטר 24 ס״מ

מעט שמן זית

כוס וחצי שלמבחר עלים ירוקים ללא גבעולים

(תוכלו להשתמש בנענע, פטרוזיליה, כוסברה, רוקט, אורוגולה, בייבי, פוקצ׳וי, כרישה ובצל ירוק)

קישוא בינוני

2 ביצים

מלח, פלפל שחור, פלפל אנגלי ומעט קצח

אז מה אנחנו עושים

השומן: חממו במחבת את שמן הזית והתבלינים מלבד הקצח, כדקה.

קצצו את הירוקים שבחרתם והכניסו למחבת.

פרסו את הקישוא לטבעות דקות והוסיפו למחבת.

ערבבו ובשלו עד לריכוך, תוכלו לזרז תהליכים על ידי כיסוי המחבת.

החלבון: צרו שתי גומות והכניסו בזהירות את תוכן הביצה לכל גומה.

כסו ובשלו על להבה נמוכה כ10 דקות.

פזרו מעל השקשוקה הירוקה את הקצח והגישו חם.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!