2.7K
איזה כיף זה סלט קראנצ׳י כזה? מלוח מעט עם קוביות רכות ומפנקות של טעמים אהובים כמו קישוא ואבוקדו.
עכשיו, פנקו את האדם האהוב עליכם בקערונת כזאת, שבו וצפו לחיוך של אושר.
אז מה אנחנו צריכים
מה אנחנו צריכים לשערות הקדאיף?
2 כוסות שערות קדאיף (יש בכל סופר)
2 כפות שמן קוקוס מומס
כפית פלפל אנגלי טחון
חצי כפית מלח
מה אנחנו צריכים לשכבת קוביות הירוקים?
זוקיני חתוך לקוביות קטנות
אבוקדו בשל, אך לא מידי, חתוך לקוביות קטנות
חצי כפית סומאק
חצי כפית מלח ורוד הימאליה
כפית שמן זית
אז מה אנחנו עושים
איך אנחנו מכינים את הקדאיף?
הדליקו תנור על תוכנית אפייה ב180 מעלות
ערבבו את מרכיבי הקדאיף בתבנית, צרו שכבה דקה והכניסו לתנור למשך כמה דקות עד שישחים.
הוציאו וחכו שהקדאיף יתקרר.
איך אנחנו מכינים את קוביות הירוקים?
חממו במחבת את שמן הזית והוסיפו את קוביות הזוקיני עם התבלינים.
הוציאו מהמחבת וערבבו בקערונת עם קוביית האבוקדו.
הרכבת המנה:
קחו קערה שקופה וצרו שכבות.
התחילו בשכבת קדאיף ועליה את שכבת הירוקים, תוכלו לקשט ולפנק בנענע קצוצה.