ראשי ללא גלוטן שיפודי קישוא

אנחנו בסופ"ש 5 מאז פרוץ המלחמה.

משהו בשורשים מחפש להמשיך לקבל משמעות ובמה.

אני זוכרת המון רגעים משפחתיים של מפגשי על האש וסביב השולחן כמובן סיפורי נוסטלגיה שסיפרנו כבר למעלה מ 20 שנה ועדיין הצחוק המשפחתי סביב השולחן הוא משהו שמחמם את הלב וגורם לכל הלבבות להרגיש יחד כל פעם מחדש.

אז אמנם במהדורה קצת אחרת, כזאת שמקדמת את הבריאות שלנו, שיטת התזונה 90%10.

אבל החיוך שעולה כשאוכלים אותה הוא אותו חיוך, השיפוד הוא אותו שיפוד, והניגוב לתוך הפיתה, הוא אותו ניגוב.

מאחלת לכולנו ימים בהם נוסטלגיה המורכבת מזכרונות טובים ממלאה את הלב וחיוכים מקיר לקיר.

שיפודי קישואים - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 1 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

2 קישואים

מנדולינה

שמן זית

קורט מלח

שיפודים

אז מה אנחנו עושים

  • חתכו את הקישואים לטבעות דקות, דקות, תוכלו להיעזר במנדולינה לחיתוך דק.
  • פזרו עליהם מעט מלח ושמת זית.
  • קפלו אותם לחצי ושפדו אותם. תוכלו להשתמש בשיפודי ברזל או עץ.
  • תוכלו לצרוב את השיפודים על מנגל או על מחבת עד שהם נראים מוכנים.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!