ראשי ללא גלוטן שיפודי יקיטורי סלמון חמוץ – חריף

שיפודי יקיטורי סלמון חמוץ – חריף

by גוני
יקיטורי סלמון מורן שטרוםתכירו את מלך הדגים – הסלמון!
בקשו מהדייג לחתוך לכם ללא עור את הסלמון לקוביות , סדרו אותן על השיפודים וקבלו שיפודי יקיטורי HOME MADE יותר טוב ממסעדה!
בתאבון
יקיטורי סלמון מורן שטרום
מנות: 6 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

150 גרם קוביות סלמון ללא עור (מנת 90%10 לארוחת ערב או צהריים = מתכון שלם)
1/2 כוס סויה (למי שנמנע מגלוטן - קנו סויה שכתוב עליה "TAMARI".
מעט גרידת תפוז ולימון (רק השכבה הצבעונית, ללא החלק הלבן)
1 כף תפוז סחוט (אם אין, אז מיץ תפוזים)
1/3 פלפל צ'ילי קצוץ
1 כפית שמן שומשום

אז מה אנחנו עושים

  • בקשו מהדייג לחתוך לכם את הסלמון ללא עור לצורת קוביות.
  • סדרו על גבי שיפודים את קוביות הסלמון.
  • השרו את השיפודים במרינדה שהכנתם בתוך קופסא אטומה לפחות לשעה.
  • הוציאו את השיפודים מהקופסא, חממו מחבת (ללא שמן) וצרבו עליה את השיפודים.
  • תוכלו לנשנש את המנה לצד ירקות קלויים / צרובים / קצוצים ויחד עם אורז / שעועית.

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!