4.2K
בקשו מהדייג לחתוך לכם ללא עור את הסלמון לקוביות , סדרו אותן על השיפודים וקבלו שיפודי יקיטורי HOME MADE יותר טוב ממסעדה!
בתאבון
אז מה אנחנו צריכים
150 גרם קוביות סלמון ללא עור (מנת 90%10 לארוחת ערב או צהריים = מתכון שלם)
1/2 כוס סויה (למי שנמנע מגלוטן - קנו סויה שכתוב עליה "TAMARI".
מעט גרידת תפוז ולימון (רק השכבה הצבעונית, ללא החלק הלבן)
1 כף תפוז סחוט (אם אין, אז מיץ תפוזים)
1/3 פלפל צ'ילי קצוץ
1 כפית שמן שומשום
אז מה אנחנו עושים
- בקשו מהדייג לחתוך לכם את הסלמון ללא עור לצורת קוביות.
- סדרו על גבי שיפודים את קוביות הסלמון.
- השרו את השיפודים במרינדה שהכנתם בתוך קופסא אטומה לפחות לשעה.
- הוציאו את השיפודים מהקופסא, חממו מחבת (ללא שמן) וצרבו עליה את השיפודים.
- תוכלו לנשנש את המנה לצד ירקות קלויים / צרובים / קצוצים ויחד עם אורז / שעועית.