
אז מה אנחנו צריכים
בננה טרייה
כפית שקדיה / 6 שקדים
חופן עלי נענע
חצי לימון טרי סחוט
גרידת קלמנטינה
5 - 6 קוביות קרח
כוס וחצי מים קרים
*ניתן להמתיק עם תמר מג׳הול
אז מה אנחנו עושים
הכניסו לבלנדר את המים ואחריהם את כל המרכיבים וטחנו עד לקבלת מרקם אחיד וחלק.
*ניתן לשמור את השייק במקרר עד 24 שעות.
:Tip 90%10
רוצים לחסוך זמן בבוקר? הקפיאו מנות מוכנות לכל כוס שייק, כולל את קוביות הקרח, מלבד המים והנענע, בשקיות עם פס אטימה ושמרו במקפיא.
כך שבבוקר תצטרכו להשקיע רק כחצי דקה.