2.2K
עוד רגע יום שישי ואני כבר מפנטזת על שולחן קידוש ואחריו הקינוחים..
השבוע החלטתי לעשות מעשה ולפרגן למשפחה שלי במנה עיקרית לשולחן שישי שכולה בריאות ואהבה.
מזמינה אתכם להכין גם ליקירים לכם ולהינות מטעם של בית ואהבה בכלום עבודה.
בתאבון ושבת שלום 🙂
אז מה אנחנו צריכים
1 בצל גדול קצוץ דק
1 תפוח אדמה קצוץ דק
1 עגבניה גדולה קצוצה דק
1/3 כוס פטרוזיליה קצוצה
500 גרם רצועות סינטה דקיקות וקצרות באורכן
1/2כפית פלפל שחור
1 כפית רוטב סויה
1 שן שום קצוצה
1 כפית מלח
1/2 פלפל ירוק חריף קצוץ
אז מה אנחנו עושים
חממו במחבת כפית שמן זית / שמן זרעי ענבים, צרבו למשך 5 דקות את הבצל, תפוח האדמה, העגבניה והפלפל הירוק החריף.
הוסיפו את המלח, הפלפל ושן השום.
אספו בעזרת כף עץ למרכז את התערובת ופזרו את רצועו הסינטה בקצוות המחבת. מזגו מעל את רוטב הסויה וערבבו.
ערבבו היטב במשך 4 דקות נוספות את תערובת המוקפץ והוסיפו למשך דקה 1 נוספת את 1/3 כוס הפטרוזיליה, ערבבו והגישו חם.