3.6K
ריבה היא אחד הממרחים הכי אהובים עליי ועל בני הבית שלי.
החיסרון הגדול שלה הוא שלרוב היא מלאה בסוכר.
לכן, יצרנו עבורכם ממרח של ריבת דובדבנים וצ'יה מדהימה שתשדרג כל כריך!
מה יוצא לכם מזה?
הלחם- דגנים מלאים, הצ׳ייה- חלבון מלא, אומגה 3 שמתפקד כחומצת שומן אנטי דלקתית, מינרלים חשובים כמו סידן ומגנזיום ששומרים על תפקוד שרירים תקין ובריאות העצם.
הלחם- דגנים מלאים, הצ׳ייה- חלבון מלא, אומגה 3 שמתפקד כחומצת שומן אנטי דלקתית, מינרלים חשובים כמו סידן ומגנזיום ששומרים על תפקוד שרירים תקין ובריאות העצם.
אז מה אנחנו צריכים
150 גרם פירות דובדבנים קפואים
2 יחידות תמר מג׳הול
1 כפית זרעי צ׳ייה
אז מה אנחנו עושים
בשלו במחבת על אש נמוכה את הדובדבנים, עד לריכוך שלהם וצמצום נוזלים, 15 דקות לערך.
גלענו את התמרים, קצצו והוסיפו למחבת יחד עם הצ׳ייה למשך 2 דקות נוספות.
הריבה מוכנה. תוכלו לשמור אותה במקרר בכלי אטום, למשך 3-5 ימים.
טיפ לסופר כריך:
מרחו על לחם ללא שמרים, מ100% כוסמין או שיפון, יחד עם שכבה דקה של חמאת בוטנים, מ100% בוטנים קלויים.