ראשי ארוחות ערב ראפ ממרכיב אחד
ראפ כוסמת טורטיה

שאלון קצר-

האם אתם סובלים לפחות פעם בשבוע מכאבי ראש?

יציאות לא סדירות שלפעמים הופכות לעצירות של ממש עד כדי טחורים בשנה האחרונה?

פצעים בעור הפנים שגורמים לצלקות וסימנים על העור?

האם אתם ממש מנסים ועדיין מתקשים להוריד במשקל?

ולנשים ביננו- האם הימים לפני קבלת הווסת בזמן המחזור קשים, מלווים בכאבי בטן חזקים, דימום קשה או רעב בלתי נשלט?

אם שלושה מתוך הסימפטומים האלה חיובים אצלכם, זה הזמן להפסיק עם מאפים מקמח לבן ומסוכר פשוט.

אבל לא אשאיר אתכם בלי אלטרנטיבה טובה ואפילו מצוינת!

אז קבלו אותם- ראפים נטולי סוכר, נטולי גלוטן, נטולי קמח, נטולי שמן ודלי קלוריות! יש כיף כזה?

 לצפיה בסרטון ההכנה, לחצו כאן

ראפ כוסמת טורטיה
מנות: 10-15 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

10-15 יחידות, מנת 90%10 = 3 ראפים בקוטר 8 ס״מ, לפי עקרון אכילה בתפריט.

300 גרם כוסמת ירוקה שטופה היטב ומושרת כ3 שעות או לילה

2 כוסות מים (להיעזר בכוס מדידה)

כפית וחצי מלח

חצי כפית פלפל שחור / פלפל אנגלי

 

אז מה אנחנו עושים

3 טיפים חשובים להצלחת הראפים:

  1. דייקו בכמות הכוסמת והמים (מי ההשרייה הם לא המים בהם אנו טוחנים את הכוסמת).
  2. השתמשו במחבת non stick (חשוב מאוד).
  3. היפכו את הראפ רק לאחר שניתק בעצמו את הדפנות מהמחבת (כשזה יקרה, אתם תראו).

לאחר השריית הכוסמת, שטפו את הכוסמת תחת מים זורמים בתוך מסננת היטב.

הכניסו לבלנדר 2 כוסות מים, את הכוסמת, המלח והפלפל וטחנו עד לקבלת מרקם נוזלי חלק.

חממו מחבת ללא שמן כלל ומיזגו עם מצקת מבלילת הראפ למחבת.

שטחו בעדינות על ידי שימוש בגב המצקת או כף בזהירות, לשכבה דקה.

כאשר מופיעות בועיות / הדפנות שלו מתנתקות מהמחבת והראפ מתייבש, הפכו לצד שני למספר שניות וזה מוכן.

ניתן לשמור בקירור, לכסות במגבת עד 5 ימים. 

*התייבשו לכם הראפים לאחר יומיים במקרר? חממו מחבת / סיר / תנור והכניסו ל 2 דקות חימום, כך ״תחיו״ אותו מחדש.

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!