3.1K
גם אתם שוברים את הראש כל יום מה להכין לארוחת צהריים?
הנה רעיון למתכון יותר מדי קל להכנה, סוגר לכם פינה ומשביע.
השימוש בפילה טחון במקום חזה עוף הוא כמו שמים וארץ. שימוש בפילה טחון במקום חזה עוף, שומר על הקציצות הבריאות שלנו עסיסיות בטירוף, כך שכל ביס יהיה לכם חוויה.
אל תוותרו על לימון סחוט מעל הקציצות, אתם לא מבינים איזה משדרג זה.
אז מה אנחנו צריכים
4 קציצות בקוטר 4 ס״מ, לארוחת צהריים
1/2 קילו פילה עוף טחון
1 חבילה של עלי מנגולד
1 כפית מלח
1/2 כפית פלפל שחור טחון
1 כפית כמון
1 כפית שמן זית לתערובת
*בסוף המון לימון סחוט מעל הקציצות
אז מה אנחנו עושים
קצצו את המנגולד לרצועות דקות והוסיפו לקערה עם הפילה עוף טחון, שמן זית, פלפל שחור, מלח וכמון.
ערבבו לתערובת הומוגנית וצרו קציצות בקוטר 4 ס״מ.
חממו במחבת שמן זית (ממליצה על מחבת פסים כשהיא לוהטת).
צרבו את הקציצות 2 דקות בכל צד עד שיקבלו צבע זהוב ויפה.
פזרו מעל הקציצות לימון סחוט והגישו לשולחן.
לארוחת צהריים מלאה בסטייל 90%10, שלבו עם קינואה וסלט עגבניות עם כוסברה וים לימון.