ראשי ללא גלוטן קערת לחם עם שכבות ירקות בתנור

קערת לחם עם שכבות ירקות בתנור

by Moran Shtrum

יצאנו לפיקניק עם חברים, כל משפחה היתה צריכה להביא משהו.

אם להיות גלויה, זה המתכון האהוב על אסף, ככה שיש לי עור חשוף אליו.

רוצים לראות את סרטון ההכנה? לחצו פה.

קערת לחם עם שכבות ירקות בתנור
מנות: 4 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

לחם מקמח מלא, משאור ללא שמרים.

10 פטריות שמפניון, חתוכות לפרוסות

1 גבעול בצל ירוק חתוך לטבעות

5 עגבניות שרי, חתוכות לרבעים

1/2 צרור פטרוזיליה קצוצה (ללא הגבעולים)

שמן זית לזילוף מעל

כפית מלח

אז מה אנחנו עושים

חממו תנור ל 160 מעלות על תכנית אפייה.

חתכו בעזרת סכין חדה את החלק העליון של הלחם (הקפידו להשאיר דפנות גבוהים), שיראה כמו קערה.

הוציאו עם היד בעדינות את ה״בפנוכו״ של הלחם, מחלקו העליון והתחתון.

סדרו בקערת הלחם שיצרתם את כל הירקות בצורת שכבות.

זלפו שמן זית ופזרו מלח מעל.

הכניסו לתנור למשך 40 דקות.

ב5 דקות האחרונות שנו את התכנית מאפייה לגריל.

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!