ראשי ללא גלוטן קערת דלעת אכילה או תוספת לארוחה
אני גמורה מהמתכון הזה !!!
נמאס לי מ 7 טון בשר ביום העצמאות ומתחושת צרבת מהבשר בכל יום עצמאות.
בדיוק בגלל זה ואולי דווקא בזכות, המתכון הזה חייב להיות על השולחן ביום העצמאות.
קערת דלעת אכילה או תוספת לארוחה - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 2 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

1 דלעת חצויה לרוחבה

1 עגבנייה מגורדת בפומפייה

1 ראש שום / שום טרי ספרדי

3 גבעולי בצל ירוק

6 בצלי פנינה / שאלוט ללא קליפה חיצונית

3/4 כפית מלח

1/2 כפית פלפל שחור

 

אז מה אנחנו עושים

  • הוציאו מהדלעת בעזרת כף את הגרעינים, כך שקערת הדלעת תשאר קעורה ונקייה.
  • חצו את השום לאורכו והניחו בכל קערת דלעת 1/2 ראש שום שלם (אוהבי שום? תוכלו להוסיף עוד 1/2 ראש שום).
  • ערבבו את העגבניות המגורדות עם מלח ופלפל ומלאו את קעריות הדלעת בעגבניות.
  • הניחו את הבצלים על העגבניות, בתוך קערת הדלעת האכילה.
  • הכניסו את קעריות הדלעת לתנור שחומם מראש על 180 מעלות למשך 35 דקות או עד להזהבה מלאה.

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!