3.3K
מתכון נוסף בסדרת "מברכות למנות" ואהוב במיוחד.
מי אוהב לשטוף כלים אחרי שכל האורחים הולכים?
אז "חסכנו" לכם את קערת ההגשה למנה הזו!
סלק, טאבולה גריסי פנינה וים ירוקים – אין טעים מזה.
חג שמח
אז מה אנחנו צריכים
5 סלקים
לתערובת הטאבולה:
½ כוס גריסי פנינה מבושלים
½ כוס עליי כוסברה / פטרוזיליה קצוצים
1/3 צרור פלפל צ׳ילי קצוץ
1 כף גרעיני רימון
1/3 כפית כמון
½ כפית פלפל שחור גס
½ כפית מלח
1 כפית חומץ בלסמי
1 כף שמן זית
אז מה אנחנו עושים
שטפו היטב את הסלקים ובשלו יחד עם הקליפה למשך כשעה או עד לריכוך מלא של הסלקים.(ניתן להשתמש בסלקים מוואקום ואז אין צורך בבישול)
סננו ממים וקלפו בזהירות. רוקנו בעזרת מכשיר ייעודי לריקון ממולאים את הסלקים וצרו בור במרכז הסלק מבלי
לפגוע בקרקעית שלו.
ערבבו בקערה את מרכיבי הטאבולה ומלאו לתוך קעריות סלק.
והגישו בצלחת חגיגית למרכז השולחן.