ראשי ארוחות ערב קיש בצל קונפי אישי
כשהייתי קטנה אבא שלי לימד אותי שתוספות הן תמיד משדרגות,
אבל החוכמה היא לבחור בכאלה שירימו ויחמיאו לזה שהן מתווספות אליו.
מקווה שאבא שלי יהיה גאה כי התוספת הזאת של הקיש בצל קונפי לגמרי מרימה, לכל מנה עיקרית שתבחרו.

מה יוצא לנו 90%10 ממנה?
✔️חלבון מלא מהצומח.
✔️מינרל כרום שעוזר להיפטר מחשק למתוקים ופחמימות.
✔️תרכובות גופרית שהן אנטי סרטניות חזקות מאוד.
ללא טיגון.
✔️ללא שמן.
✔️טבעי לחלוטין.

קיש בצל קונפי אישי - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 12 מנות זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

6 בצלים בינוניים

20 יחידות שקדים טבעיים (לא קלויים)

1 כוס קמח חומוס

1 כפית מלח

3/4 כפית כורכום

1/2 כפית כמון

1/2 כפית בהר (פלפל אנגלי)

אז מה אנחנו עושים

חיתכו את הבצל לחצי ואז לרצועות דקות.

חממו תנור ל180 מעלות.

הכניסו לקערה את השקדים, הבצל והתבלינים וערבבו היטב.

הכניסו לתנור למשך 40 דקות.

עכשיו יש 2 אפשרויות -

  1. מזגו לתוך כוסיות זכוכית אישיות, שמיועדות לתנור וכך תהיה לכם מנה ראשונה אישית ומהממת.
  2. מגזו את התערובת לתוך תבנית אחת, הגישו לשולחן לאחר הבילוי בתנור עם מספר כפות וצללו פנימה בהנאה.

 

 

 

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!