4.1K
לפעמים בא משהו מתוק, אז קבלו את הפטיפורים הקטנים שיעשו לכם מתוק בלב וכיף בחיך!
המלצה שלנו מהקליניקה – שמרו אותם במקפיא.. "רחוק מהעין רחוק מהפה" 🙂
בתאבון!
אז מה אנחנו צריכים
לתחתית:
1.5 כוסות פקאן
1.5 כוסות שיבולת שועל
1/4 כוס סירופ מייפל
1/4 כפית מלח
למילוי:
1 כוס תמר מג׳הול מגולען
1/3 כוס מים
1/2 כפית קינמון
1/3 כפית תמצית וניל איכותית
1 כוס פקאן
אז מה אנחנו עושים
- הכניסו לבלנדר את שיבולת השועל, הפקאן, סירופ מייפל והמלח וערבבו עד לאיחוד.
- הכניסו את הבלילה שנוצרה לתבנית שקעים וסדרו באופן שווה ואחיד.
- הכניסו לבלנדר את מרכיבי הבלילה וערבבו היטב.
- מזגו את הבלילה שהכנתם מעל כל תחתית בתבנית השקעים והכניסו למקפיא.
2 יחידות מהקינוח הזה יתאימו בול לשעת ״בא לי״