ראשי ללא גלוטן קינוח קרמל פקאן
לפעמים בא משהו מתוק, אז קבלו את הפטיפורים הקטנים שיעשו לכם מתוק בלב וכיף בחיך!
המלצה שלנו מהקליניקה – שמרו אותם במקפיא.. "רחוק מהעין רחוק מהפה" 🙂
בתאבון!
קינוח קרמל פקאן - מורן שטרום נטורופתית
מנות: 6 זמן הכנה: זמן בישול:
ערכים תזונתיים 200 קלוריות 20 grams שומן

אז מה אנחנו צריכים

לתחתית:
1.5 כוסות פקאן
1.5 כוסות שיבולת שועל
1/4 כוס סירופ מייפל
1/4 כפית מלח
למילוי:
1 כוס תמר מג׳הול מגולען
1/3 כוס מים
1/2 כפית קינמון
1/3 כפית תמצית וניל איכותית
1 כוס פקאן

אז מה אנחנו עושים

  • הכניסו לבלנדר את שיבולת השועל, הפקאן, סירופ מייפל והמלח וערבבו עד לאיחוד.
  • הכניסו את הבלילה שנוצרה לתבנית שקעים וסדרו באופן שווה ואחיד.
  • הכניסו לבלנדר את מרכיבי הבלילה וערבבו היטב.
  • מזגו את הבלילה שהכנתם מעל כל תחתית בתבנית השקעים והכניסו למקפיא.
    2 יחידות מהקינוח הזה יתאימו בול לשעת ״בא לי״

 

 

You may also like

השאירו תגובה

error: Content is protected !!