3.6K
לפעמים כל מה שצריך בצלחת, זה תוספת טובה.
את הסלט הפשוט הזה אני משלבת כשמתחשק לי לאכול קליל ובלי הרבה הכנות במטבח.
הוא מחמיא לכל מנה עיקרית ומהווה חלבון מלא לצמחוניים וטבעוניים, יש טוב מזה?
לצפייה בכל הטיפים בסרטון, לחצו כאן ודפדפו בפוסט של הכנת קינואה ירוקה
אז מה אנחנו צריכים
2 כוסות קינואה שטופה היטב
1 צרור פטרוזיליה (ללא 1/3 תחתון של הגבעולים)
2 גבעולי בצל ירוק
2 כפות צנוברים
שן שום קצוצה
מלח ו*פלפל לבן
*חצי לימון טרי
אז מה אנחנו עושים
השרו את הקינואה בערך כ 3 שעות.
בשלו את הקינואה בסיר מלא מים רותחים ל 15 דקות (כמו בישול פסטה) וסננו את המים.
קצצו את הפטרוזיליה והבצל הירוק.
חממו כף שמן זית והוסיפו את הקינואה, הפטרוזיליה והבצל הירוק.
תבלו במלח, מעט פלפל לבן (הוא מאוד פיקנטי, שימו לב).
לפני ההגשה, סחטו מעל לימון טרי, הוא מוסיף פלאים.